erm aku merupakan salah seorang ajk sidang redaksi majalah sekolah..erm apa ek nama jawatan aku? aku tak ingat cuma yg aku tahu aku merupakan org penting yg berkaitan dengan grafik dan design2 majalah sekolah ni..dan salah satu tugas penting aku, mendesign kulit majalah sekolah tu sendiri..kalau sebelum2 ni, tahun 2007 dan 2008 kulit majalah tu didesign oleh student, tapi kali ni boss Optimis ni nak aku yg design..sebabnya kalau nak suruh student yg buat, dah tak ada yg terer bab grafik2 ni..

makanya dengan penuh tanggungjawab, aku mengambil juga tugas penting ni..macam2 cabaran dan dugaan yg aku tempuhi sewaktu nak design kulit majalah sekolah ni..dan orang yang paling penting sewaktu penyediaan kulit majalah ni sapa lagi kalau bukan en. tunang aku..dialah segala2nya, dialah pendorong aku, pembantu aku, penasihat aku, pembimbing aku, pemberi idea yang bernas dan kreatif..senang kata dialah segala2nya..dia yang banyak tolong aku selama ni, melayan karenah aku, melayan merajuk aku, melayan marah aku dan segala2nya...tanpa dia aku tak mampu menghasilkan kulit majalah yang seindah ini..

yang paling aku bersyukur, Big Boss dah approved design aku ni, dia setuju dengan memberi sedikit idea yang perlu aku tacap2 sedikit dan insya Allah, design aku ni bakal diabadikan..erm tak ada apa yg aku nak cakap, cuma aku rasa bangga sangat2 dengan apa yang aku buat selama ni..inilah hasil kerja terakhir aku untuk mereka =)

aduhai..rasa cam nak menangis plak..pape pun, buat en. tunang tersayang, terima kasih atas segala2nya, your ideas are so brilliant and superb!! nanti tolong design utk kad jemputan kita plak eh? hehe

kisahadique : mulut2 longkang yg suka condemn hasil kerja aku tu jangan nak makan hati plak eh..big boss dah approved..aku buat kerja tu dengan ikhlas dan alhamdullilah hasil kerja aku selama ni dihargai oleh hanya mereka yang tahu menghargai..syukran ya Allah!

date Wednesday, November 18, 2009

1 kisahadique.. to “Majalah Optimis”

  1. adique
    November 19, 2009 at 8:54 AM

    testing..testing...
    erm susah ke nak post komen aku ni??

    Reply

Leave a Reply: