aku jumpa sesuatu yang menarik yang dilahirkan oleh FB dekat Monster jambu..pastu aku terus cari sebab aku tak pernah pun jumpa something macam ni dekat FB..yang ada pun cuma Farmville jek =P SANGAT hebat, amazing, menarik dan tertarik..terer gila org yang buat graffiti tu..erm bila2 free aku nak cuba gak la..grrr hebat sangat ke?



















click play to watch..!


kat bawah ni aku paste gambar2 yang telah digraffiti oleh FB user..paling banyak aku amik gambar mata..erm sangat menikam kalbu mata2 tu sumer..ye la, dari mata kan turun ke hati =)

tengoklah mata biru ni...macam betul2 je dia tenung aku..grr


mata biru lagi..sangat real!

paling suka yang ni...! really sweet..

kisahadique : masa pegi sunway pyramid dengan en.tunang aritu, ada seorang pelukis jalanan yang sangat hebat..dia lukis potret tak sampai 10min..ish kenapalah aku tak dikurniakan anugerah sehebat tu kan?

date Thursday, November 26, 2009

1 kisahadique.. to “Graffiti on Facebook”

  1. adique
    November 26, 2009 at 11:07 AM

    ada sesapa tak ek yg baik hati nak wat graffiti muka aku kn...grrrr

    Reply

Leave a Reply: