erm kul 8.30 malam tadi aku ada formal deting dgn en. fuza from Fuza Photography..ekceli janji dengan dia semalam, tapi dia ada kerja luar, so malam ni baru dapat jumpa..kitorang jumpa kat McD, aku bawak sekali fatin..aku tiba 5 min lewat sebab singgah kedai buku sat, cari polysterin utk pengetua..huhu..boss, mahal rupanya polysterin 2' tuh kn..huhu

ekceli, en.tunang aku dah deal dengan kawan photographer dia, tapi lambat sangat dia nak confirmkan..aku ni benda2 camni memang agak fussy, aku tanak lambat2 lagi sebab banyak benda lagi yang nak disetelkan..so mana yg boleh disetelkan awal, baik kita setelkan awalkan..so, kebetulan aku terjumpa flyer pasal Fuza Photography ni, tu yang terus set tarikh nak ajak deting..pakej dia pun agak bersesuaian dengan bajet aku..pastu siap leh dapat both rumah pengantin lelaki dan perempuan..erm budak fuza tu aku tengok muda lagi, tapi dia dah kawen la..pastu dia masih leh countim lagi 'macam2' yg en.tunang aku nak..haha

antara pakej yang insya Allah aku terima atau tidak..bergantung kepada en.tunang aku..terima kasih en.tunang =P

Special Package rm1800.00
  • 2 pcs Custom Story Album (20's 8'x12')
  • 1 Photographer
  • Unlimited Hours of Coverage
  • 60's + 60's 4R Photo
  • 2 pcs Unlimited Pictures in DVD Copy - ekceli cd je, tapi en.tunang nak dvd
  • 2 pcs Free 8R Photo (nak minta frame leh dapat kot)
  • Cover utk 3 hari (2 hari rumah pengantin perempuan & 1 hari rumah pengantin lelaki)
  • 2x Outdoor Photoshoot
  • Deposit 40% and balance 60% after received Custom Album (kurang lebih 2 bulan)
erm..minggu depan insya Allah en.tunang balik johor, dan harap dapat dealkan dengan budak fuza ni..pape pun, semuanya bergantung pada en.tunang..ye la benda2 ni kan dia lagi tahu kan, so aku malas la nak memandai2, nanti dia tak suka pulak..erm frankly speaking, aku memang agak fussy benda2 yg penting ni..aku agak cerewet sebab aku nak yg terbaik!

kisahadique: maybe orang lain kat luar sana dapat pakej yang lagi murah atau sebaliknya atau apapun..erm tepuk dada tanya selera..

date Thursday, December 3, 2009

2 kisahadique.. to “Fuza Photography”

  1. Anonymous
    December 27, 2009 at 2:48 PM

    fuza tuh, cantik ke album dia? saye nampak cam buruk je. Macam tak berbaloi pon ada....gambar pun macam baru jadi fotografer aje.

    Reply
  1. adique
    December 27, 2009 at 3:05 PM

    salam :)
    erm kan dalam belog dia, dia ada bgtau dia baru..baru tahun ni kalau tak silap..
    tengok secara maya mungkin tak cantik kot, tapi sy dah tgk dengan biji mata sy sendiri, ok la..mungkin tak hebat seperti photog di luar sana, tapi bagi yg baru nak belajar, kita kena bg kredit pada dia..
    he will improve himself..cuma kena guide dia stail apa yg kita nak, gaya apa yg kita nak...he will learn :) dan dia pasti boleh terima, muda lagi budaknya tapi he WILL LEARN...
    thanx dear for da comment :)

    Reply

Leave a Reply: