alhamdullilah..mak dan ayah aku dah selamat tiba dari london malam td lebih kurang kul 9 mlm..kakak aku yg fetch diorang kat airport..aku tak dapat nak fetch sebab sok aku ada xm and lgpun cane aku nak amik diorang kn, ayh tuh bukannya bg aku drive sendirian kn..takpe la sbb mak cakap maybe sok kakak aku yg hntar diorang balik..

erm td petang aku p melawat umah student aku yg kematian ayah dia yg aku citer tu..aku pg dgn classmate dia hazlin and nurul hudda..what a such sad day..memang sedihlah tgk muka dak izzati tu..mata bengkak gila2..ye la dia baru form 1 anak sulung dr 3 beradik..pastu mak plak tak keje..hilang tempat bergantung kn..kalo jadi kat aku pun mahu mati aku ni, mahu hilang arah dah..aku harap dia, mak dia dan adik beradik dia tabah menghadapi semuanya..td ms datang umah dia aku belikan buah tangan and ada gak aku hulur sikit wit belanja kat izzati..tak seberapa pun aku bagi tp kurang2nya aku prihatin pada dia..

pas balik umah izzati, mak si hazlin dok pelawa makan kat umah dia..ya Allah segan aku tau..layan kemain baik..jejak kul 4 gak aku kat umah dak hazlin tuh..erm mak dia dok puji plak aku ni..katanya si hazlin tuh suka benar kat aku, sayang benar kat aku..cikgu amy baiklah, putihlah, comellah..ishh malu aku tau..budak2 ni kn..tp percaya tak..budak2 tak pernah menipu kan? kah kah kah jadinya aku ni memang baik, memang putih dan memang comel lah eh? (-:sengih:-)

yang..comel ke putih ke baik ke syg ni? hehe

date Friday, April 17, 2009

2 kisahadique.. to “safely arrived..”

  1. :: Cikgu Wiween ::
    April 17, 2009 at 11:48 PM

    waaaa lamanye x dgr kabar adique! baru balik london yek?? beshnyee..apa ole2 tuk kite? eheheh

    Reply
  1. adique
    April 18, 2009 at 12:06 AM

    wiween..haa windunya kat dia :) kita bulan 12 arituh pg, la ni mak ayah plak pg sana honeymoon, tp dah balik dah diorang..alemak ole2 dah abes la..hehe

    Reply

Leave a Reply: