erm terasa hati tak kalau gambar pertunangan orang lain lagi cantik dari gambar pertunangan sendiri?

erm terasa hati tak kalau gambar persandingan orang lain lagi cantik dari gambar persandingan sendiri?

erm terasa hati tak kalau gambar konvo orang lain lagi cantik dari gambar konvo sendiri?

erm terasa hati tak kalau kereta orang lain lagi mahal dari kereta sendiri?

erm terasa hati tak kalau rumah orang lain lagi besar atau mewah dari rumah sendiri?

erm terasa hati tak kalau duit orang lain lagi berkepuk2 dari duit sendiri?

erm terasa hati tak kalau ladang 'farmville' org lain lagi meriah sampai level 25 dari ladang sendiri?

erm terasa hati tak kalau hati kawan baik dijaga dari hati tunang sendiri?

erm terasa hati tak kalau lauk berbuka puasa tak menepati standard diri sendiri?

erm terasa hati tak kalau gaji orang lain lagi banyak dari gaji sendiri?

erm terasa hati tak kalau cuti 3 hari sesaat pun tak dapat jumpa tunang sendiri?

erm terasa hati tak kalau org lain yg lagi hebat guna flash dari diri sendiri?

erm terasa hati tak kalau org lain dapat duit raya lebih dari diri sendiri?

erm terasa hati tak kalau baju org lain lagi cantik bermanik2 dari baju sendiri?

erm terasa hati tak kalau sanggup travel 3,4 jam jumpa tunang sendiri tapi tak jumpa kawan2 baik?

erm terasa hati tak kalau saya buat entry macam ni?

kisahadique : siapa makan gula, dia yg terasa manisnya :) peace no war \/

date Tuesday, September 1, 2009

3 kisahadique.. to “rasa apa?”

  1. E.d.Y
    September 1, 2009 at 11:54 PM

    tibe2 nak nyanyi lagu rasa sayang heyy..hehe

    Reply
  1. anie
    September 2, 2009 at 8:03 AM

    macam nada org tgh merajuk je :)

    Reply
  1. adique
    September 2, 2009 at 12:15 PM

    rasa sayang heyy rasa sayang sayang heyy
    heyy lihat nona jauh rasa sayang sayang heyy

    hehe.....
    anie: ada sket la majuk tuh...tp susah kalo ada org yg hatinya batu....huhu
    edy: best kn lagu rasa sayang tuh kn

    Reply

Leave a Reply: