tadi kat sekolah lebih kurang kul 11.08am mak kesayangan aku kol..kataya suh tunggu depan pintu pagar sekolah..ish napa plak ni ek..skali tengok dia dengan ayah datang..rupa2nya diorang buat suprise yang ala2 dah dirancang awal2 oleh kami...haha mak bagi bunga yang sangat cute yang sangat cantik seperti di atas tuh..dan bawak sekali kek coklah n muffin 17 ketui...

thanx to them..aku tak sangka plak ayah sudi menghantar tuh sumer ke sekolah..kalau ikotkan ayah tuh tak mahu hantar..tp demi anak kesayangan dia ni, sanggup kot..pape pun, terima kasih emak dan ayah..adik hargai apa yg adik dapat tuh sumer...doakan kesejahteraan hidup adik buat selama2nya dan doakan kebahagiaan adik dunia dan akhirat..Amin..

sekarang...aku menunggu hadiah dari tunang tersayang plak...apa dia nak bagi ek..tp aku tanak letak wishlist sebab last week dah pegi bercuti ke teluk ramunia dengan family dia..rasanya dah cukup dah..hehe tapai kalau dia nak bagi gak, aku nak cakap apa kan...hehhe atau sebenarnya aku memang nak? tunang tersayang...doakan kebahagiaan kita berdua..AMIN..

kisahadique : TAPI...masih ada sesuatu yang tak terucap lagi..

date Saturday, August 1, 2009

1 kisahadique.. to “suprise..”

  1. adique
    August 1, 2009 at 8:11 AM

    ada sesapa yg sudi nak bagi aku adiah tak? mehh kalo ada yg sudi jap lagi aku bagi alamat umah eh..pos terus ke rumah...hehe :))

    Reply

Leave a Reply: