congratulations to my dear sister on her convocation day last week..dia dah jadi masterji, aku plak bila lagi kan? uwaaa..malas nak cerita malas nak ingat2 lagi..mungkin belum rezeki aku nak dapat master..bayangkan dah 4 kali apply master dan dah dapat tempat (2 UiTM, 1 UTM dan 1 UPM = 4 IPTA) tapi semuanya aku tolak dengan berat hati dengan hati yang sedih dan tanpa kerelaan aku... walaupun hati aku meronta2 nak sambung belajar, tapi aku tak tahu napa berat je kan aku nak sambung master ni...

mungkin belum rezeki aku kan..insya Allah macamana sekali pun aku akan cuba jugak menyambung master...insya Allah dan doakan aku...mudah2an bulan Ramadhan ni doa aku termakbul..erm tp agak2 tunang aku tuh bagi ke tidak ek?

haha...gambar ni sangat eksklusif sekali...tuan punya badan pun tak dapat tengok lagi gambar ni..haha dia dapat tengok kat kedai gambar je arituh...ekeceli gambar ni aku dah amik tadi kat kedai gambar dan gambar2 yang dibasuh sumernya tantek2 belaka, lagi2 aku kan..hehe tp sebelum tu aku sempat gak bertekak gak dgn brader kat kedai tuh..dia sangat gonjeng tau..sangat! kakak aku ada tempah satu gambar mak ayah yang berframe..brader tuh siap dah pilihkan frame yg paling latest siap dah tulis atas frame tuh no gambar mak ayah..pastuh kakak aku pun dah bayar gambar mak ayah tuh rm130 satu frame...kononnya untuk hadiah pada depa la..tup tup tadi aku pegi kedai tuh sekali brader tu bagi gambar mak ayah yg tak ada frame..WTH?? aku pot pet pot pet plus penat baru balik sekolah plus pot pet pot pet..pastu kebetulan bos dia ada dan masalah aku berjaya diselesaikan... :))

kisahadique : bilalah aku nak merasa dapat master kan? sedih gak sebenarnya bila abang aku ada phd n kakak aku dah ada master...aku ni setakat degree je..bukan tak bersyukur dengan apa yang ada....entahlah ek..bila la rezeki aku nak sambung master tu akan termakbul kan.......

date Thursday, August 20, 2009

2 kisahadique.. to “sangat eksklusif..!”

  1. Anonymous
    August 22, 2009 at 7:12 PM

    comelnya pompuan yg pakai jubah merah tuh... nnt kim salam kat dia yeak ;))

    Reply
  1. adique
    August 22, 2009 at 9:47 PM

    opsss.....comel ke? mata sakit ek? huhu

    Reply

Leave a Reply: