aku sakit hati betul dengan satu kereta ni...kereta MyVi driver dia perempuan..dia sangat hampeh dan sangat sengal...setiap pagi masa nak pegi kerja aku mesti akan bersaing dengan kereta sengal tuh..apa yg membuatkan aku sakit hati adalah disebabkan ke'bengongan' dia yg suka bawak kereta laju2 then suka cocok2 belakang kereta aku dan suka bukak lampu yg terang benderang...aku sangat benci dengan perempuan itu..! aku agak dia mesti cikgu area felda2 selepas sekolah aku tuh..takleh nak sebut felda apa sebab dekat dengan rumah tunang aku..kui kui aku agak jek dia tuh cikgu sebab waktu dia pergi kerja sama dengan aku...huh!

3,4 minggu ni memang aku selalu bersaing dengan dia..dah kalau tahu nak cepat2 keluarlah dari rumah tuh awal2... jgn la bila dah lambat engkau sibuk nak cocok2 kereta org lain..kalau berlanggar sapa yg susah hah? harap kereta je MyVi tp kalau drivernya tak berbudi pun tak guna jugak!

kepada pemandu yang tersangatlah bertuah sebab dapat masuk dalam blog aku ni..MyVi kaler marron JKG7302..silalah bertimbang rasa..lenkali kalau nak cepat, keluar dari rumah awal2..keluar pukul 6 pagi ke..paham? jangan nak dok cocok kereta org saja..PANDU CERMAT JIWA SELAMAT...tak guna awk tuh jadi cikgu tapi bila atas jalan raya pentingkan diri sendiri...!

adios amigos...

date Tuesday, August 4, 2009

2 kisahadique.. to “Sakit Hati...”

  1. zWAnsH
    August 5, 2009 at 7:05 PM

    pemandu berhemat dh 'sound'....kene bhati2 nie...hehehehheh

    Reply
  1. adique
    August 6, 2009 at 12:14 PM

    berhemah la sangatkan...huhu jangan sampai org terjumpa civic hitam dok cocok2 kete org plak dah la eh....

    Reply

Leave a Reply: