tangan aku ni betul2 la dah keras dan dah kejung..tak reti nak menggayakan nak mencantikkan atau nak meng'kreatifkan' jahitan manik yang aku belajar tuh..ishh...bila tengok tok guru menjahit, aku rasa cam senang la sangat..tapi bila tiba turn aku..hampeh!

ni antara gambar2 yang aku berjaya snap sambil2 belajar menjahit tadi..huh sangat tak pandai tau aku ni..tapi sebab suka aku turtkan hati..bayaran untuk harini dibelanja oleh emak..ehh emak ke ayah ek..alaa aku tak sure la sapa..hehe

arini belajar wat corak kat leher..yang garisan kat leher tuh agak senang dan bunga tuh plak aku cuba jaya dan akhirnya berjaya..agak tantek kan? yang susah sket tuh yang bentuk love separuh dengan daun tuh..ekceli ada lagi corak last kitorang wat...batang berjuntai..opss..hehe nanti aku letak gambar yang ada berjuntai2 tuh eh..

next tuesday last class belajar menjahit manik dan akan start semula bulan 11 after raya..bulan 11 tuh kelas menjahit dan insya Allah kalau tak de aral melintang aku akan turut serta..manalah tahu kalau lepas ni pape jadi kat 'kerja' aku sekarang ni, leh la aku mencari rezeki dengan menjahit bajukan..mudah2an...doakan aku ye

kisahadique : si dia tersayang demam...huhu..ni sumer gara2 teluk ramunia la ni kan..4 dah demam, tinggal lagi 2..

date Tuesday, July 28, 2009

2 kisahadique.. to “malam selasa..”

  1. mylin
    July 29, 2009 at 3:49 PM

    Boleh tempah ntuk baju raya...???

    Reply
  1. adique
    July 29, 2009 at 5:42 PM

    dear mylin...ala tak cukup hebat lagi la..kalo setakat manik2 kat lengan tuh leh la...hehe dah la minggu depan last belajar :(

    Reply

Leave a Reply: