happy bestday to my dad..sebenarnya entry ni dah lama nak post tapi tak berkesempatan..ye la bestday ayah hari khamis then jumaat sampailah ahad aku dok busy so tak sempat nak post entry ni..kiranya entry ni dah basilah kan..basi pun basi la janji aku seronok sebab ayah dah belanja aku makan kat rest house..huhu dapat makan chicken crispy thai sos tau.nyum nyum


selamat hari lahir untuk ayah ku sayang..sayang sangat2 kat ayah..dan terima kasih atas segala2nya..dan terima kasih juga sebab dah belanja adik makan kat rest house..sedap sgt2..hehe adik doakan ayah semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..duit bulan ni adik bagi dalam 2,3 hari ni eh..hehe gaji baru masuklah...love u

date Tuesday, July 7, 2009

2 kisahadique.. to “Belated Bestday”

  1. en_me
    July 7, 2009 at 1:09 PM

    me nk kisah..
    romantikknyerrr.. ehehe

    Reply
  1. adique
    July 7, 2009 at 10:15 PM

    hehe mak dgn ayah tuh yek yek je...tu pun mak puas pujuk ayah nak suap kek tuh...hehe
    kita nak ajak ayah pegi makan tuh pun puas sampai majuk2 tau..

    Reply

Leave a Reply: