ni gambar aku dengan teacher niza...dia memang sempoi..td aku ajak dia bergambar, tapi dia malu..sekali bila dah snap gambar sampai 3 kali tau..ish ish ish..hehe dia pun dah berseronok nak berblog tau..bagus gak kan bengkel pembinaan blog sabtu aritu..menjadikan sumer guru2 kat sekolah aku ni celik it lebih2 lagi celik pasal blog ni..mudah2an diorang jadi blogger yang tegar..lagi2 si teacher niza tuh...semangat blogger dia tengah padu tuh..hehe jangan marah eh niza.. \/ peace

ok aku nak balik dah..ada deting..tata

date Monday, May 25, 2009

2 kisahadique.. to “ ”

  1. Ad Rifza
    June 3, 2009 at 7:07 AM

    Selamat berblog semua cikgu cikgu...hehe

    Reply
  1. sucimurni
    June 7, 2009 at 12:55 AM

    cikgu2 memang patut ada blog, supaya penyebaran ilmu bukan sahaja di dalam bilik darjah..

    Reply

Leave a Reply: