belog aku dah jadi lembab since malam tadi...aku tak paham kenapa dan kenapa dan kenapa..! why? why? why? apa kesilapan yang telah aku lakukan ke atas belog tersayang aku ni? malam tadi sebelum aku post entry okeh je laju semacam load tak sampai 1 minit pun, tapi lepas aku post entry terus jadi lelbab tahap gaban kura2...arghhhhh!! aku tensen...!


ada sesapa kat luar sana yang terer yang leh tolong aku tak? camne nak ping belong bagi laju nak load tahap gaban? tolonglah aku......huk huk huk rasa nak menangis plak excited nak bukak belog tapi lembab nak mampus..!! dah la tengah bersemangat nak post entry pasal sukan sekolah pagi tadi...uwaaa sedihnya..en.otai di luar sana, tolonglah sy insan yang lemah lagi comel ini..tengoklah, nak load je dekat 6 min 22 saat pulak...

date Thursday, February 11, 2010

7 kisahadique.. to “Dah Jadi Lembab!!”

  1. adique
    February 11, 2010 at 9:55 PM

    erm kenapa ek lembab sangat nak load belog aku ni kan?

    Reply
  1. Aiza
    February 11, 2010 at 9:57 PM

    sama laa kite.. blog sy pun lmbt load gak.. nak kata kan widget banyak, tak jugak.. hoho..

    Reply
  1. Nescafe ais
    February 11, 2010 at 10:02 PM

    Kena tukar enjin ni. Masuk turbo. LOL.

    Rasanya ada problem dengan script ini

    <script src='http://h1.ripway.com/hanatrg/rainbow.js'>

    Cuba host script tu pada google site pulak

    Reply
  1. adique
    February 11, 2010 at 10:15 PM

    nak nescafe 1...huhu
    camne nak tukar enjin turbo tu ek? mahal tak? dah pokailah skrang ni, wit tinggal rm10 je..huhu

    erm camne nak buat dengan skrip tu?aduhai..kita ni buta IT sket...huhu

    Reply
  1. adique
    February 11, 2010 at 10:27 PM

    alhamdullilah....tenkiu nes :) dah okeh dah..
    14sec load...syukran syukran..erm nak limau tak? hehe

    Reply
  1. cHiQuE CoMeL
    February 12, 2010 at 6:04 PM

    erkkk cemana kita nak tau brp lama waktu diambik utk load belog kita tuh??? ajar sket... *sy budak baru belajar*

    Reply
  1. adique
    February 12, 2010 at 8:14 PM

    ye ye..maknanya kita lagi terer skit dr awk la eh? :P

    Reply

Leave a Reply: