maghrib tadi aku dapat sms dari cardiff...msg yang buat aku senyum meleret2 dan yang akan membuatkan tidur tersenyum malam ni...rasa bahagia je baca sms tu..erm sms pasal apa ek? sms pasal org jauh berjuta2 batu tu dengan berbesar hati nak sponsor cake untuk aku sempena Wedding Cake Ceremony nanti...waduhh waduhh pucuk dicita ulam mendatang..kecil tapak tangan, stadium MU aku tadahkan :)
kek canggih dh tempah??order je along bayo kn...........
alhamdullilah syukur pada Illahi kerana aku ada seorang abang yang cukup mengambil berat pasal adik dia yang seorang ni.. walaupun along jauh beribu batu, dia tak lupa juga nak bantu adik dia ni kan..rasa lapang sket hati aku ni, kalau tidak aku macam dah kensel je nak order cake tu...dan untuk along, cake adik nanti lebih kurang macam kat bawah ni..tapi rasanya lagi meriah tahap gaban dan agak cangih kot..erm temanya adalah Garden Theme..dan mungkin cake tu lebih canggih dari gambar kat bawah ni...tokei cake ni terer, dia akan pastikan adik puas hati nanti :) dan adik akan pastikan nama along ada kat kek tu eh??
Cakes = 11" Round (butter cake) + Strawberrry (will be using more than 50 strawberries)
Cupcakes = 40 cuppies + Strawberry (sume cuppies ada strawberry)
Buttercream Frosting and Deco
Goblet Tier + Garden Theme
Sponge cake upgrade to butter cake/chocolate fudge cake

gambar pinjam dari cuppacakeblicious

kisahadique : masih menunggu sponsor dari kakak tersayang aku pulak :)

date Tuesday, February 9, 2010

2 kisahadique.. to “Cake Canggih..”

  1. jan
    February 9, 2010 at 11:17 PM

    wah!sedap ni...lawa2!smoge bakal menjamu slera :D

    Reply
  1. adique
    February 9, 2010 at 11:22 PM

    tu laaa dah tak sabar nak tunggu siang nak mkn kek :)

    Reply

Leave a Reply: