Carter Blue Baby Bag - RM70
Carter Pink Baby Bag - RM70
Gobber Blue Baby Bag - RM65
Gobber Blue Baby Bag - RM65
sejak 2,3 minggu yang lepas aku dok aim keempat² beg kat atas ni..tak dapat empat dapat satu pun cukuplah..dok kenen² kat cik abg, memula dia tak bagi..tp pas dok pujuk² baru dia kata ok..dan pagi ni try isi order form..harap² ada la salah satu beg yg diorder ni kan..insya Allah..comelkan beg ni..first time tengok sebenarnya terus jatuh cinta,terus hati terpikat..tapikan..kalau ada sesapa yg sudi hadiahkan lagi la sangat² besh..haha

ada yang berkenan dengan beg yang comel ni?jom redah bezehra jom..bukan takat diaper bag je yg ada,handbag pun ada,handbag organizer pun ada, tote bag pun ada..jom jom..

RM30
sebenarnya berkenan juga dengan tote bag ni, tapi rasanya tak dapat nak beli kot..huhu ada yang tak kasik..tapi kalau ada yang nak bagi hadiah, boleh aje..hihi..gambar² beg ni sumer amik dari bezehra..saja nak promote kat kengkawan..so enjoice!

date Monday, December 20, 2010

1 kisahadique.. to “Diaper Bag”

  1. Daus
    February 23, 2011 at 5:36 PM

    Nice Post.

    my Blog
    http://ohdaus.blogspot.com/

    Reply

Leave a Reply: